Flytthjälp



Idag har jag o hustrun agerat flytthjälp åt sonen. Massa påsar och lådor har det varit att bära idag. Som tur är så hade redan de största möblerna redan flyttats. Men fy fan vad det är tungt med böcker. Å att återigen sätta ihop IKEA möbler utan bruksanvisnning kan ta sin tid.

Men sonen; Nästa gång blir det flyttfirma!!!

Hörde nyss på radion att singlar föredrar att stanna hemma på Nyårsafton. Det trodde jag alla redan visste. Nyår och midsommar är ju amatörernas aftnar.

Det går inte en dag utan att det dyker upp reportage om svältande barn i Afrika, läs här. Jag menar inte att man inte ska skriva om det men är det inte jävligt konstigt att detta ska pågå, år efter år? När finansmarknaden kraschade så fanns det plötsligt hur mycket pengar som helst till att stötta kapitalet så att det inte blir alltför många miljonärer som hamnar i fattigdom. Men när man ska skrapa ihop lite biståndspengar så skruvar samma personer på sig och skänker möjligtvis en mindre slant för att döva sitt samvete. Nu ska man inte ta bort ansvaret från de regionala ledarna som ofta lever ganska bra medan deras folk svälter. Men kan FN gå in i Irak för att ta bort en diktator så borde man väl lätt kunna ta över något litet Afrikaland?  Men de har ju inga pengar att bidra med dessa svältande människor så intresset för dem är marginellt.
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0