50 miljarder



Regeringen går in med 50 miljarder kr till bankerna. det ska stimulera dem att låna ut osv, läs här. Det är en viss skillnad med det belopp jämfört med de tio miljarder på två år som kommunerna föreslås få. De har ändå hand om den kommunala servicen med äldre vård, skola daghem osv. Prioriteringarna är intressanta och än mer intressant är vad kommer pengarna ifrån?

Lite nya bilder

Rotvälta

 Till sist Leo med lite sågspån på huvudet å inte som husse inuti huvudet. Han har nu kommit på att han kan nalla hundgodis i mina jackfickor.


Lev väl

Kommentarer
Postat av: pp

leo är såå sööt :) btw..anta min blogg utmaning

2009-02-03 @ 23:04:51
Postat av: Claes

"Regeringen går in med 50 miljarder kr till bankerna. det ska stimulera dem att låna ut osv, läs här. Det är en viss skillnad med det belopp jämfört med de tio miljarder på två år som kommunerna föreslås få. De har ändå hand om den kommunala servicen med äldre vård, skola daghem osv. Prioriteringarna är intressanta och än mer intressant är vad kommer pengarna ifrån?"

Vg skilj mellan statliga garantier för att garantera samhällets betalningsfungtioner med krediter till företag och enskilda - och bidrag = utbetalning. Om våra banker slutar fungera, slutar hela samhället att fungera och krisen är fullständig!

2009-02-12 @ 11:44:56
Postat av: Stef

Till Claes

Jag vet att det är skillnad på garantier och direkta utbetalningar, dock måste det finnas täckning även för garantier. Grundpoängen är ändå att man mäter ett samhälle på dess förmåga att ta hand dess sämst ställda.

2009-02-12 @ 15:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0