Malmöpolisen igen




Snö och vinter, finns bara ett ord. Fy fan. Har idag börjat jobba lite grann efter att ha varit hemma ett tag. 25% så det är inte mycket nytta man gör.

Det kan inte ha undgått den läskunnige, att Malmöpolisen är i blåsväder för sina rasistiska tendenser. Folk kallas för blattar, apor osv. Nu visar det sig också att en polis filmat en psyksjuk knarkare och skickat filmen som en födelsedagshälsning till en kollega. Dessa poliser är de som ska skydda oss vid hot och hjälpa oss i krissituatoner. Jag vet inte vad andra tycker, själv känner jag inget förtroende alls för polisen. Det har redan tidigare varit dåligt men nu är det borta. Polisen har ett jättejobb att bygga upp någon form av förtroende, framför allt när man har ett rasistisk tänk inbyggt i organisationen och använder dessa uttryck mot t o m de egna poliserna med invandrarbakgrund.
Lev väl

Kommentarer
Postat av: Ulf Olsson

När man blivit dömd utan vittnen, utan teknisk bevisning och där det manipuleras med bevisen så har man helt mist förtroendet för polisen för länge sedan. http://ulfolsson.blogspot.com/

2009-02-09 @ 21:03:29
URL: http://ulfolsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0