Mer elände



Vacker vinterdag, men hade önskat att det var vår. Leo, den lille byrackan, har lärt sig att öppna ytterdörren. Han händer med tassarna i handtaget. Det är en snabbtänkt liten rackare.

Nya varsel, 17 000 denna månad, läs här. Atlas Copco varslar 3 000 pers trots att de gick med ökad vinst. Jag har sagt det förut och säger igen: Jag fattar inte hur de tänker. Hur har de tänkt komma ur lågkonjunkturen om det inte finns folk som köper deras produkter. Och det kommer inte finnas några köpare eftersom alla har fått sparken. Ytterligare ett spörsmål är hur man tänker göra när konjunkturen vänder? Ska man utbilda nya arbetare då? Flera stora industriländer har i stället permitteringslöner som gör att folk snabbt kan återgå i sitt ordinarie arbete. Sverige kommer att hamna på efterkälken då vi gjort oss av med all kompetent arbetskraft. Man kan ju också funderaq på vart regeringens jobbpolitik tog vägen? Alla ska arbeta, ingen ska leva på bidrag. Jag säger bara det: Långfingret upp!!
Lev väl

Kommentarer
Postat av: Christina

Men du...det har väl aldrig funnits en borgerlig regering i det här landet som tänkt......tvärtom sätter de en ära i att sabba så mycket som möjligt på kortast möjliga tid...:)

2009-02-02 @ 14:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0