Trähattar o knickedicker



Vår kära socialförsäkringsminister hade ingen aning om att det var illa ställt med Försäkringskassan, trots alla larmrapporter o protester.  Det är dags att våra politiker får leva efter samma regler och krav som vi andra, då skulle saker och ting fungera mycket bättre. De behöver inte oroa sig för sjukskrivningar eftersom de har full lön. Inte heller behöver de vara särskilt bekymrade över arbetslösheten då de har lön tills de hittar ett nytt jobb, och det har tagit väldigt lång tid för en del före detta riksdagspolitiker.

Läste i tidningen idag att Jordbruksverket vill ta legitimationen ifrån en veterinär. Varför??? Jo, han har tidigare varit dömd för att ha sexutnyttjat en underårig.  Hur hänger djursjukvård ihop med barn? Någonstans måste man dra gränsen för vad som är acceptabel jakt på dömda människor. Antingen låter vi före detta dömda få samma chanser som övriga befolkningen att försörja sig(nu pratar vi inte pedofil på dagis osv) eller så ger vi dem ordentliga bidrag som man kan leva på och stänger av dem från arbetsmarknaden.
Lev väl

Kommentarer
Postat av: Pat P

tycker att Leo kan ta hennes jobb..

2009-01-28 @ 19:31:28
Postat av: hristina

Iofs är han en oehört klok och empatisk individ....men jag tror han sover för mycket...sova på jobbet ska ju undvikas enligt gällande regler....:)

2009-01-29 @ 21:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0